Gulf Diesel Green

Gulf Diesel Green is de meest geavanceerde premium dieselbrandstof, voorzien van een gespecialiseerde enzymtechnologie en zorgt voor o.a. een lager brandstofverbruik.

Gulf Diesel Green

Lager brandstofverbruik, meer vermogen

De enzymen zorgen voor kortere molecuulketens. Dit resulteert in een efficiëntere en volledigere verbranding wat uiteindelijk leidt tot een lager brandstofverbruik. De verhoogde cetaanindex zorgt er bovendien voor dat de brandstof sneller verbrandt en de motor meer vermogen geeft.


Beter voor het milieu en directe omgeving

Gulf Diesel Green schone dieselMet Gulf Diesel Green neemt uw brandstofverbruik – afhankelijk van de omstandigheden – af tot 11%. De hoeveelheid CO2-uitstoot is direct gerelateerd aan het brandstofverbruik en neemt dus met hetzelfde percentage af.

Ook zorgt Gulf Diesel Green voor een significante vermindering van de uitstoot van schadelijke gassen (10-20% NOx) en roet (30-40%) wat de levensduur van uw roetfilters direct ten goede komt.


Voorkomt motor- en tankproblemen

De enzymen in Gulf Diesel Green breken onzuiverheden als sludge, water en micro-organismen af en reinigen zo het gehele brandstofsysteem van tank tot motor. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat u minder kosten kwijt bent aan onderhoud en reparatie. Bovendien verlengt het de levensduur van tanks, filters en motoren.

Bij Gulf Diesel Green is het geen enkel probleem als u uw brandstofvoorraad of voertuigen tijdelijk niet gebruikt. De enzymen in Gulf Diesel Green houden de brandstof gedurende lange tijd in topconditie.


Gulf Diesel Green als Lean and Green ToolGulf Diesel Green Lean and Green Tool

Inmiddels is Gulf Diesel Green goedgekeurd als Lean and Green Tool, waarmee is bewezen dat het product bedrijven kan helpen de uitstoot van CO2 te verlagen. In 2017 behaalde Gulf Nederland zelf de Lean and Green Award, waarbij het uiteraard ook het eigen brandstofbesparende product Gulf Diesel Green inzette.