Gulf Diesel Green

Gulf Diesel Green is de meest geavanceerde premium dieselbrandstof, voorzien van natuurlijke enzymen die afkomstig zijn uit plantenextracten en zorgen voor een lager brandstofverbruik.

Lager brandstofverbruik, maar meer vermogen
Zo reduceert Gulf Diesel Green uw brandstofverbruik als gevolg van een efficiëntere en volledigere verbranding. De verhoogde cetaanindex zorgt er bovendien voor dat de brandstof sneller verbrandt en de motor meer vermogen geeft.

Beter voor het milieu en directe omgeving
Met Gulf Diesel Green neemt uw brandstofverbruik – afhankelijk van de omstandigheden – af met 4 tot 14%. De hoeveelheid CO2-uitstoot is direct gerelateerd aan het brandstofverbruik en neemt dus met hetzelfde percentage af.

Ook zorgt Gulf Diesel Green voor een significante vermindering van de uitstoot van schadelijke gassen (10-20% NOx) en roet (30-40%) wat de levensduur van uw roetfilters direct ten goede komt.

Voorkomt motor- en tankproblemen
De enzymen in Gulf Diesel Green breken onzuiverheden als sludge, water en micro-organismen af en reinigen zo het gehele brandstofsysteem van tank tot motor. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat u minder kosten kwijt bent aan onderhoud en reparatie. Bovendien verlengt het de levensduur van tanks, filters en motoren.

Bij Gulf Diesel Green is het geen enkel probleem als u uw brandstofvoorraad of voertuigen tijdelijk niet gebruikt. De enzymen in Gulf Diesel Green houden de brandstof gedurende lange tijd in topconditie.