Brandstoffen jachthavens

brandstof bootBrandstoffen voor uw jachthaven

Heeft u een tanklocatie bij uw jachthaven, zodat uw klanten brandstof kunnen tanken aan het water? FinCo Road Energies biedt u naast standaard brandstoffen ook premium brandstoffen die speciaal geschikt zijn voor boten. Zo zijn de Gulf Green brandstoffen dé oplossing tegen verstopte filters van uw boot. Ook zijn deze brandstoffen geschikt voor langdurige opslag. GoodFuels HVO is de meest duurzame (niet-fossiele!) brandstof die direct toepasbaar is in boten met een dieselmotor.

 

Gulf Premium brandstoffen voorkomen filterproblemen

Gulf Diesel Green en Gulf Superplus 98 Green

De Gulf Green brandstoffen zijn voorzien van een gespecialiseerde enzymtechnologie. Deze enzymen zorgen o.a. voor een lager brandstofverbruik, een lagere CO2-uitstoot en minder uitstoot van overige schadelijke emissies zoals stikstof en fijnstof.

Bovendien breken de enzymen in de brandstof onzuiverheden als bacteriën, sludge, water en micro-organismen af. Zo reinigen ze het gehele brandstofsysteem van tank tot motor. Daardoor hebben uw klanten vele malen minder kans op filterproblemen of ongewenst stil liggen van hun boot. Tot slot zijn de Green brandstoffen geschikt voor langdurige opslag, zoals in de winter. De enzymen in Gulf Diesel Green en Gulf Superplus 98 Green blijven namelijk actief en blijven de onzuiverheden afbreken zodat de brandstof in de boten van uw klant in topconditie blijft.

 

GoodFuels HVO – delivered by Gulf

De HVO (hydrotreated vegetable oil) van GoodFuels is de meest duurzame – 100% synthetische – diesel, geproduceerd uit gecertificeerde grondstoffen die als afvalstof of residu worden bestempeld. Hierdoor is er geen concurrentie met voedselproductie of ontbossing.

  • Tot 90% CO2-reductie
  • Elimineert zwavel
  • Verlaagt aanzienlijk de uitstoot van stikstof (NOx) en fijnstof (PM)
  • Brandstofverhogende prestaties
  • Te gebruiken in iedere dieselmotor*
    *mits EN15940-goedkeuring in geval van HVO100, HVO50 en HVO30 en EN590 voor HVO20 en lager

GoodFuels HVO is als 100% HVO beschikbaar, maar ook in blends zoals HVO20, waarbij het aandeel HVO 20% is en het aandeel diesel 80%.

 

Gulf brandstoffen inclusief ondersteuning voor uw jachthaven

Wilt u Gulf brandstoffen op uw jachthaven beschikbaar stellen voor uw klanten? Dan kunt u rekenen op extra ondersteuning voor uw klanten. Zo maakt u onderdeel uit van een steeds groter wordend netwerk van een bekend merk met hoogwaardige kwaliteit brandstoffen die ook bij uw klanten steeds bekender wordt. Uw tanklocatie aan het water wordt omgekleurd naar de frisse, aantrekkelijke én herkenbare uitstraling van Gulf met bijbehorende vlaggen, posters en andere ondersteunende materialen waar nodig. Bovendien ontvangt u flyers, ondersteunende teksten en beelden voor op uw online kanalen om uw klanten te informeren over de meerwaarde van deze kwaliteitsvolle producten voor de boten van uw klanten.

 

Gulf jachthaven tanklocaties

Inmiddels zijn er steeds meer jachthavenlocaties aangesloten bij Gulf. Weten welke? Bekijk hier het volledige overzicht.

 

Ook Gulf brandstoffen op uw jachthaven?

Bel voor meer vrijblijvende informatie 088-400 3400 of vul onderstaand contactformulier in!