Over ons – Missie

Gulf is een top 10 mondiale producent en leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het merk Gulf is aanwezig in meer dan honderd landen over de hele wereld, heeft een 100 jaar een sterke geschiedenis in de brandstof- en smeermiddelensector, maar nog steeds een jeugdige en frisse benadering.

 

FinCo Road Energies is een betrokken aanbieder van retail brandstofleveringen en rechtstreekse leveringen van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante diensten voor diverse branches zoals transport, aannemerij, loon- en grondverzetbedrijven, automotive en industrie.

 

De energiewereld is volop in beweging. Dat daagt ons uit om actief te zoeken naar duurzame producten die effectief bijdragen aan een beter milieu. Wij staan vanuit een stevige basis en in nauw contact met partners vooraan bij het bieden van toekomstbestendige oplossingen voor onze klanten.

 

Wij werken volgens de kernwaarden

  • STEVIG: De ervaring, verantwoordelijkheid en professionaliteit van onze mensen vormen onze stevige basis.
  • VOORAAN: Door betrokken vooraan te staan, zien wij de uitdagingen van vandaag en gaan wij ambitieus op zoek naar antwoorden op de vragen van morgen.
  • ACTIE(F): Vanuit daadkracht en lef ontwikkelen én leveren wij resultaatgerichte en innovatieve oplossingen.