Gulfonline

Volledig inzicht in uw leveringen, facturen en betalingen!

 

Met Gulfonline bieden wij onze klanten de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke en veilige manier bestellingen te plaatsen, facturen en bestelgegevens in te zien en te downloaden en bijbehorende leverbonnen in te zien.

Ja, ik wil meer informatie

Waarom starten met Gulfonline

Met Gulfonline heeft u vele voordelen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. U heeft het proces van order opdracht tot betaling nu overzichtelijk in één systeem. Op deze manier bent u helemaal klaar voor de toekomst en kunt u zich helemaal focussen op wat echt belangrijk is: uw klanten!

 

Facturen
Bestellingen
Orders plaatsen (wanneer u wilt)
Huidige orderprijs
Inzicht lossingen (online losbonnen)
Directe monitoring en bijsturing van de CO₂-uitstoot

 

Meer gebruiksgemak met Gulfonline

Met Gulfonline kunt u 24/7 een bestelling aan ons doorgeven, ook al zijn wij op dat moment gesloten. Ook losbonnen, bestel- en factuurgegevens raadplegen kan op elk gewenst moment. Dat is bijzonder handig als u het overdag te druk heeft of voortdurend onderweg bent. In heel wat gevallen zal u dan pas ’s avonds laat aan uw administratie toekomen. Juist daarom is het erg handig als u ook buiten de kantooruren probleemloos uw orders kunt beheren. Kortom, grip op uw brandstofaankopen. Wilt u nog meer gebruiksgemak? Zet Gulfonline dan op uw mobiele telefoon en geef uw bestelling “on the go’ door. Op deze manier bent u nog flexibeler en weet u zeker dat uw bestelling op tijd bij ons binnen is.

 

CO₂-reductie tool

Creëer, volg en behaal uw CO₂-reductiedoelstelling én krijg grip op uw brandstofinkoop via Gulfonline. De CO₂-prestaties worden automatisch gemonitord en weergegeven op Gulfonline, dit geeft u meer inzicht in de CO₂-uitstoot.

Uniek is dat u continu inzicht heeft in uw verbruik en dit zelfs kunt afzetten tegen de gedraaide omzet. Dus niet één keer per jaar een uitdraai van de resultaten, maar altijd grip op de situatie en veel beter op de hoogte van de progressie.

 

Ontvang advies

Wilt u weten welke mogelijkheden bij uw bedrijf passen?

j.diercks@gulf.nl