Gulf Nederland biedt klanten integrale laad- en energievoorzieningen

Vanaf heden biedt Gulf Nederland haar klanten integrale laad- en energievoorzieningen aan. Dankzij een krachtige samenwerking tussen moederbedrijf FinCo Fuel Groep en EQUANS, een vooraanstaand en internationaal technisch dienstverlener, is Gulf in staat om eindgebruikers in de on- en offroad-sectoren nog verder te helpen met hun verduurzamingsproces. Vanaf heden is het bedrijf hiermee in staat totaaloplossingen aan te bieden op het gebied van elektriciteit en laadinfra; van de complete infrastructuur tot slimme laadoplossingen.

 

Complexe elektrische pakketten

Door de laadinfrastructuur van EQUANS kan Gulf niet alleen voorzien in snelladers, maar ook in complexere elektrische pakketten waarvoor het elektriciteitsnet op dit moment geen capaciteit heeft. Gulf biedt haar klanten hiermee een totaalpakket van verschillende energiedragers aan, zoals EV-laadpunten en zonnepanelen. Boy van Andel, directeur van Gulf Nederland vertelt over het nieuwe aanbod: ‘We zijn hiermee leverancier van complete energiepakketten; niet alleen van de energiedragers, maar dankzij onze samenwerking met EQUANS ook van de infrastructuur en het onderhoud. Zo leveren we energieoplossingen op maat op het terrein van de klant.’


Gezamenlijke totaalleverancier voor duurzame, alternatieve energie-oplossingen

Om klanten te ondersteunen in hun verduurzamingsprocessen, biedt Gulf reeds een totaalmix aan energieoplossingen. Dit zijn zowel vloeibare (duurzame of brandstofbesparende) brandstoffen, zoals Gulf Diesel Green en GoodFuels HVO. Daarnaast biedt zij ook andersoortige duurzame energiedragers, zoals gasvormige brandstoffen, waterstof en elektriciteit.

In de wederzijdse samenwerking met EQUANS, zal EQUANS de organisatie op haar beurt introduceren als preferred supplier voor (duurzame-) vloeibare brandstoffen in haar bekende afzetmarkten.

Gulf elektriciteit laadoplossingen laadinfrastructuur