Gulf Superfleet Synth ULE voor nieuwe generatie CF en XF modellen van DAF met lange motorolie-interval

Juli 2017 – Als eerste truckfabrikant verlengt DAF de motorolie-interval naar maximaal 200.000 km voor haar nieuwe generatie CF- en XF-modellen met MX-11 en MX-13 motoren.

Om deze verlengde motorolie-intervallen te kunnen toepassen, dient de Gulf Superfleet Synth ULE 5W-30 te worden gebruikt. Het voertuig moet daarbij worden voorzien van een 200.000 km interval-pakket.

Dit geldt overigens alleen voor internationaal transport (DAF onderhoudsgroep III) en is in tijd gelimiteerd op 1 jaar. De langere olie-interval is dus slechts voor een beperkte groep trucks van toepassing.

Gulf Superfleet Synth ULE is een synthetische ultra-high performance dieselmotorolie die uitsluitend is ontworpen voor de nieuwe generatie, high performance, lage emissiemotoren. Deze olie is geformuleerd met behulp van de meest geavanceerde additieventechnologie en synthetische basisvloeistoffen. De Gulf Superfleet Synth ULE zorgt daarmee voor een lager brandstofverbruik en is speciaal geschikt voor lange motorolie verversingsintervallen.

Vraag onze smeermiddel-specialisten naar de beste olie voor uw toepassing.