Nieuwe uitstraling voor tankstations Gulf Nederland

Alle zelfstandige tankstations die vanaf nu door Gulf Nederland worden omgekleurd naar Gulf, krijgen een compleet vernieuwde Gulf-uitstraling.

De nieuwe uitstraling van Gulf laat zich omschrijven als modern, fris, speels en toch typisch Gulf want de herkenbare oranje-blauwe kleurstelling is gebleven. Het nieuwe design is nog maar beperkt uitgerold in de rest van de wereld en het is de bedoeling dat de nieuwe uitstraling binnenkort in Nederland te zien is. “We zijn ontzettend enthousiast over de nieuwe uitstraling!”, zegt directeur Boy van Andel van Gulf Nederland. “Nadat Gulf in 2016 een nieuwe organisatie oprichtte en een aantal Gulf verkoopactiviteiten in Nederland overnam, focusten we ons eerst vooral op het leveren van brandstoffen en smeermiddelen aan bedrijven. Nu is het echter tijd geworden om ook het Gulf-merk voor zelfstandige tankstationeigenaren verder uit te breiden.”

Voordelen
Volgens Van Andel biedt Gulf ten opzichte van andere aanbieders de nodige voordelen. “We bieden de ondernemers veel vrijheid, maar waar ze dat willen kunnen ze op ons terugvallen als het gaat om marketingacties, loyaliteitsoplossingen, maar ook op ontzettend veel kennis en ondersteuning. De nieuwe uitstraling is daarbij hopelijk een extra mooie toevoeging!” Gulf Nederland richt zich naast het uitbreiden van samenwerkingen met zelfstandige tankstationeigenaren op het leveren van brandstoffen en smeermiddelen voor transport-, agrarische en grondverzetbedrijven en automotive en industrie. De nieuwe tankstationuitstraling van Gulf zal voor het eerst te zien zijn op de stand van Gulf Nederland tijdens de Tankstation Vakbeurs.

 

Dit bericht werd ook gepubliceerd door TankPro en Pompshop.