Gulf collectie op Retro Classics Stuttgart

Met trost mogen we aankondigen dat de enige echte Gulf Heritage collectie aanwezig zal zijn op Retro Classics 2020 in Stuttgart. De belangrijkste auto’s uit de ROFGO collectie zullen deel uitmaken van de grote speciale Gulf-show tijdens de Retro Classics 2020 en is opvallend dankzij de beroemde blauwe en oranjekleuren van het iconische merk Gulf.

In totaal zullen er 20 fantastische voertuigen te zien zijn die de race geschiedenis van Gulf kenmerken. De aanwezige collectie bestaat uit onder andere de Gulf Ford GT40, de Porsche 917K, de Le Mans winnende Gulf Ford GR8, de Gulf Aston Martin DBR9 die de 2009 Le Mans GT1 Group won en de allereerste auto die de Gulf Racing kleuren droeg; de Gulf Mirage M1. Het is absoluut een unieke gelegenheid om deze iconische voertuigen gezamenlijk te aanschouwen en onze collega’s van Gulf Duitsland staan u graag te woord.

De Retro Classics in Stuttgart begint op 27 februari en eindigt op 1 maart 2020. Tickets en meer informatie kunt u vinden op www.retro-classics.de/en/newsroom/details/icons-in-light-blue-and-orange/.